5 november 2019 Gasterij De Schildhoeve in Hoogeveen

Themas

Inspirerende thema’s tijdens de Vakdag

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.

[stage]

Gastheerschap & marketing

Marketing en gastheerschap zijn het uithangbord en visitekaartje van elke regio. Dit vakgebied ontwikkelt zich door nieuwe technieken en ander gedrag van de consument stormachtig. De voorlopers in dit vakgebied laten je zien hoe DMO’s en VVV’s zich in opnieuw uitvinden.

[stage]

Natuur & cultuur

Natuur en cultuur zijn de USP’s van de regio maar zeker niet vanzelfsprekend. In beide domeinen zien we de laatste jaren een toenemende interesse om diensten en producten voor recreanten en toeristen te ontwikkelen. In dit thema maak je kennis met de kracht van diverse bijzondere projecten.

[stage]

Product- & gebiedsontwikkeling

Toerisme en vrije tijd is een levend ecosysteem dat door veel actoren wordt vorm gegeven. De laatste jaren is er veel aandacht voor een meer sturende en regisserende rol van de regio. Hoe pakken ze dat in Noord-Nederland aan?

[stage]

Routes verbinden

Routes verbinden toeristen met plekken en geleiden ze langs jouw toeristische hotspots. Routes zijn volop in ontwikkeling en wij hebben natuurlijk de nieuwste landelijke en regionale ontwikkelingen on stage.